Bestyrelsen i Fodbold Forening Brøndby

Jesper Friberg
Formand
Jesper er idemanden bag Fodbold Foreningen Brøndby. Han har været aktiv i fanmiljøet siden start 90’erne og har bl.a. deltaget i opbygningen af stemningen på Sydsiden (Faxe tribunen). Jesper har ydet frivilligt arbejde i Brøndby Support i 1990’erne og var ansvarshavende redaktør på Brøndby fanzine ”What’s the Story Brøndby Glory” og ”2 Minutes Left” fra 1997-2001. Han står i dag i Svinget. Er gift og har to voksne drenge.
Fødselsår: 1973
Brøndbyfan siden: 1983
Første kamp på stadion: 26.10.1985 (den dag Brøndby vandt sit første mesterskab)
Civilt arbejde: Projektchef i entreprenør virksomhed
Martin Flink
Næstformand
Martin er vokset op på Vestsjælland, men flyttede til Vestegnen i 1993. Martin spillede ungdomsfodbold i Brøndby og siden blev det også til fodbold i Hvidovre og Brøndby Strand. Efter 10 års pause fra aktiv fodbold er Martin, trods veteran-status, begyndt på Brøndbys Old Boys-hold. Martin er en af initiativtagerne til Tårn64. Han har billetabonnement sammen med en kammerat, men han ser ofte kampe med en eller flere af sine tre mindre døtre.
Fødselsår: 1978
Brøndbyfan siden: Slut-1980'erne
Første kamp på stadion: I efteråret 1993. Første Brøndby-kamp var på Næstved Stadion 24. maj 1992. (0-1 til Brøndby)
Civilt arbejde: Selvstændig journalist
Søren Grøn Feddersen
Kasserer
Søren er vokset op i Sønderjylland, men flyttede til København i 2001. Han har været frivillig i Brøndby Support og Hytten i 00'erne, hvor han bl.a. var med til at lave tifo'er. Siden da har Søren engageret sig i bestyrelsesarbejde i flere forskellige frivillige foreninger i fodboldverdenen. Søren har sæsonkort til langsiden, hvor han sidder sammen med sin ældste søn, som han har fornøjelsen af at være fodboldtræner for.
Fødselsår: 1981
Brøndbyfan siden: Midt-1990'erne
Første kamp på stadion: 16.10.1988 VB - Brøndby IF 0-0
Civilt arbejde: Bankrådgiver
Anja Janning
Menigt medlem (og sekretær i foreningen)
Anja er født og opvokset i Brøndby og er altid blevet taget med på stadion af sin far og bror. Hendes første erindringer fra stadion er, at det var sjovere at løbe rundt på stadion end at se, hvad der foregik på banen. Interessen for selve fodbolden kom dog mere og mere op igennem folkeskolen, hvor man tit fik billetter fra klubben. Anja har derfor igennem 90’erne været en del af det aktive fanmiljø på Sydsiden (Faxe Tribunen) og fulgt Brøndby på udebane både i DK og udlandet og har også været med til at male sin del af tifoer på gulvet i Nørregårds Hallen. Hun har i dag sæsonkort til langsiden.
Fødselsår: 1976
Brøndbyfan siden: Altid
Første kamp på stadion: Kan ikke huske sin første kamp da hun ikke var særlig gammel.
Civilt arbejde: Advokatsekretær/PA
Thorbjørn Maigaard
Menigt medlem
Thorbjørn har været aktiv i fanmiljøet siden omkring årtusindskiftet og bl.a. været med til at starte Brøndby Supporters Trust og Fanafdelingen. Så ideen, om at fællesskabet skulle eje klubben, er ikke ny for ham. Og så er Thorbjørn i øvrigt groundhopper og har besøgt knap 300 stadions rundt omkring på kloden.
Fødselsår: 1976
Brøndbyfan siden: Engang i starten af halvfemserne
Første kamp på stadion: Brøndby IF - PSE 1-0. 29. maj 1994
Civilt arbejde: Embedsmand
Torben Schmock
Suppleant
Torben er opvokset i Greve Strand og fik fodbolden ind med modermælken. Hans far tog ham med til mange landskampe, også i udlandet. Torben var på Wembley i 1983 og så 7 kampe ved EM i 1984. Torben fik sit første Brøndby sæsonkort, da han flyttede til Brøndbyvester landsby i 1999 og har haft det lige siden. I mange år sad han sammen med sin far på Lomax Nedre (gamle familieafsnit). Da hans far gik bort, ”arvede” hans to døtre deres pladser, og han ”flyttede” op i Svinget til drengene. Torben ser alle hjemmekampe og så mange udekampe som muligt.
Fødselsår: 1969
Brøndbyfan siden: Arbejdede som popkorn-sælger i den gamle Idrætspark, var på arbejde til Brøndby – Frankfurt kampen og det var kærlighed ved første blik!
Første kamp på stadion: Kan ikke huske den præcise kamp, men det har været start 90’erne.
Civilt arbejde: Cyber Security